| ||||||
|
||||||
|
| 13-03-2009 05:51 ÖS | Düzenleyen Dj_Esinti 13-03-2009 06:17 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 36 Katılım Tarihi: 02.03.09 Konum: AnKaRa - RüZGaRLı SoKaK Yaş : 26 ![]()
| ||
|
Müslüm Gürses - A Canım dön artık ne olur gel artık ne olur nerdesin a canım sensiz yaşanmıyor nerdesin a canım sabah olmaz gecelerim sen gittiğin günden beri sonu gelmez dertlerimin hasret kesti nefesimi taş değdi bak dizlerime yaş doldu bak gözlerime yazık etme gel bu sevgiye |
| 13-03-2009 05:58 ÖS | ||
Mesaj Sayısı: 36 Katılım Tarihi: 02.03.09 Konum: AnKaRa - RüZGaRLı SoKaK Yaş : 26 ![]()
| ||
|
Müslüm Gürses - Acılı Sevda Ne sen mutlu oldun nede ben mutlu İşte hem sen soldun hem de ben soldum Bu ayrılıktan söyle ne buldun ne buldun Aşkımızın sonu acılı sevda Gel de bitsin bu hasret Hasret çekilmeyen dert Böyle yaşanmaz elbet Götür beni beni mutluluklara Ağlarım ağlarım hatıralara Ağlarım ağlarım yaşananlara Bu sevdanın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda Ne sen bırakırsın ne de ben seni Görmemiştir kimse böyle seveni Bu hasret niye söyle sevgilim sevgilim Bu sevdanın sonu acılı sevda Gel de bitsin bu hasret Hasret çekilmeyen dert Böyle yaşanmaz elbet Götür beni beni mutluluklara Ağlarım ağlarım hatıralara Ağlarım ağlarım yaşananlara Bu sevdanın sonu acılı sevda Bu sevdanın adı acılı sevda |
| 13-03-2009 05:59 ÖS | ||
| ||
|
Müslüm Gürses - Acımasız Dünya Ne olur Yarabbim affet bu kulunu Sevdiysem kalbimdir suçlu, kalbimdir suçlu Koptum birer birer sevdiklerimden Beni benden eden bu benliğimden Kötü duyguları sil at kalbimden İçimdeki şeytanı öldür Yarabbi Tükenen hayatım biten ömrümdü Aşkımın kahrını çeken gönlümdü Tükenen hayatım biten ömrümdü Aşkımın kahrını çeken gönlümdü Bir ateşti yandı yangına döndü Daha büyümeden söndür Yarabbi Bir ateşti yandı yangına döndü Daha büyümeden söndür Yarabbi Şimdi gözyaşlarım bir sele döndü Artık bu yüzümü güldür Yarabbi Artık bu yüzümü güldür Yarabbi Nedense talihim yaver gitmedi Acımasiz dünya aman vermedi Ne yapsam, ne etsem, geri dönmedi Dönmeyen çarkımı döndür Yarabbi Tükenen hayatım biten ömrümdü Aşkımın kahrını çeken gönlümdü Tükenen hayatım biten ömrümdü Aşkımın kahrını çeken gönlümdü Bir ateşti yandı yangına döndü Daha büyümeden söndür Yarabbi Bir ateşti yandı yangına döndü Daha büyümeden söndür Yarabbi Şimdi gözyaşlarım bir sele döndü Artık bu yüzümü güldür Yarabbi Artık bu yüzümü güldür Yarabbi |
| 13-03-2009 06:02 ÖS | ||
| ||
|
Müslüm Gürses - Adalet Yerini Bulsun Yarabbi Ona öyle kötü bir ceza ver ki Zalimlere ibret olsun yarabbi Suçunu yüzüne öyle haykır ki Bütün cümle alem duysun yarabbi Öğrensin suçunun kötülüğünü Farketsin ne kadar küçüldüğünü Anlasın Tanrı'nın büyüklüğünü Adalet yerini bulsun yarabbi Suçuna yakışır bir ceza olsun Görenler ibretle baksın yarabbi Şarkı olup dilden dile dolaşsın Duyanlar şaşırıp kalsın yarabbi Öğrensin suçunun kötülüğünü Farketsin ne kadar küçüldüğünü Anlasın Tanrı'nın büyüklüğünü Adalet yerini bulsun yarabbi |
| 13-03-2009 06:08 ÖS | ||
| ||
|
Müslüm Gürses - Adını Sen Koy Özlerim ben seni seninle bile Vuslat mı hasret mi adını sen koy Aşkınla yakıp da düşürdün dile Sevgi mi nefret mi adını sen koy İlk ve son aşkımdın gençlik çağımda Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda Öyle yer etmiştin kalp otağımda Sıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy Aşkın ateşi yakar kavurur Rüzgarın oğlusun aşkla savur Bağır delersin bakınca durur Nazar mı hiddet mi adını sen koy |
| 13-03-2009 06:10 ÖS | ||
| ||
|
Müslüm Gürses - Aldana Aldana Gülen çehreleri sahte dostları Aldana aldana öğrendim artık Ne seven isterim ne vefalı bir dost Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık Kim bilir daha neler günler gelecek Kim bilir bu gözler neler görecek Aynadaki çehre en acı gerçek Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık İyi günde herşey iyi oluyor Kötü günde herşey kötü oluyor Can ciğer olanlar artık olmuyor Aldana aldana öğrendim artık |
| 13-03-2009 06:12 ÖS | ||
| ||
|
Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca saklayacağım inan Aşkını ömür boyunca yaşayacağım inan Aşkının hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin Sıcak bir bakışına neler vermezdim ki ben Mutluluğun önünde dize gelmedim mi ben Aşkı hemde nesşeyi tattırmıştın sen bana Mutsus bir insandım ben mutluluk verdin bana |
| 16-03-2009 11:12 ÖÖ | ||
Mesaj Sayısı: 48 Katılım Tarihi: 04.12.08 Konum: KöLN Yaş : 30 ![]()
| ||
hahahah dj esinti ))) babalar kovalasin seni )))) |
| 19-03-2009 05:51 ÖS | Düzenleyen Dj_Esinti 19-03-2009 07:03 ÖS | ||
| ||
|
YouTube Video: |

))) babalar kovalasin seni